Spalio mėn. 29 d. – lapkričio mėn. 2 d. mūsų mokyklos 2 kl. mokinė Veronika Troščenko, jos mama Anastasija ir mokytoja Ona Navickienė išvyko dalyvauti XXVII tarptautiniame atlikėjų konkurse „Les Etoiles de Paris 2023“, kuris vyko Paryžiuje. Veronika dalyvavo mažiausiųjų atlikėjų kategorijoje ir laimėjo laureato pirmąją vietą! Dalyviai susirinko iš viso pasaulio ir varžėsi įvairių žanrų kategorijose. Pamatėme daugybę gražių teatrų, daug istorinių paminklų ir nuostabių vietų. Po konkurso Veronika spėjo aplankyti net Disneilendą!

Veronika sakė, kad ypač jaudinosi eidama šį kartą į sceną, bet dalyvauti konkurse jai labai patiko. Dar patiko stebėti ne tik instrumentinės muzikos, bet ir šokio bei dainavimo kategorijų dalyvių pasirodymus. O iš visų mieste aplankytų žinomų objektų didžiausią įspūdį jai paliko Paryžiaus Opera, didžiausias operos ir baleto teatras pasaulyje, į kurį svajojame sugrįžti ne kaip turistai, o kaip baleto ar operos žiūrovai.

Dėkojame Elektrėnų savivaldybės merui Gediminui Ratkevičiui ir Elektrėnų meno mokyklos direktoriui Evaldui Petkevičiui už suteiktą paramą ir palaikymą!