Besibaigiant pirmajam naujo mokslo metų pusmečio mėnesiui, sausio 26-ąją dieną, akordeonistai turėjo galimybę savo jėgas išmėginti jau trečiajame akordeonistų festivalyje-konkurse „Akordeomanija“. Šiais metais renginyje dalyvavo ne tik nuolatos glaudžius ir draugiškus ryšius palaikančių Elektrėnų ir Vievio meno mokyklų akordeonistai, bet ir prie jų prisijungusių Vilniaus muzikos mokyklos „Lyra“ ir Vilniaus rajono Nemenčinės muzikos mokyklos mokiniai ir mokytojai.

Visi festivalio – konkurso dalyviai buvo apdovanoti medaliais bei laureatų ir diplomantų  diplomais. Tarp diplomantų pateko Elektrėnų meno mokyklos mokiniai: Joana Dzetlauskaitė, Vygintas Kozėlla ir Alvita Nastulevičiūtė. O laureatų vardus pelnė elektrėniečiai: mažiausioji konkurso dalyvė,  5 metų Liepa Baublytė, Ąžuolas Baublys, Jonas Baublys, Emilija Venskutonytė, Evelina Makūnaitė, Juozas Taraškevičius, Neila Bandinskaitė, Monika Liekytė, Karolis Norkūnas, Paulius Norkūnas, Matas Lazar. Mokinius konkursui paruošė mokytojos Auksuolė Merkienė ir Rasa Matuliūkštytė.

Renginio dalyvius nuoširdžiai sveikino bei apdovanojo šiais metais prisijungusios Vilniaus muzikos mokyklos „Lyra“ bei Nemenčinės muzikos mokyklos mokytoja A. Jasiukevičienė bei festivalio-konkurso „Akordeomanija“ organizatorės, mokytojos S. Minkevičė, A. Merkienė ir R. Matuliūkštytė. Besidžiaugiant puikiais mokinių pasiekimais, sklandžiai praėjusiu renginiu, mokytojos linkėjo ir toliau nenustoti tobulėti, bendradarbiauti, džiaugtis atliekama muzika bei didžiausios sėkmės jauniesiems atlikėjams ateityje!