Šių metų kovo mėnesį Elektrėnų meno mokyklos akordeonistai įsisuko į gausų koncertinį maratoną.

Aktyviausi mokiniai sudalyvavo ir mokyklos organizuotuose koncertuose „Lietuva brangi“, „Šokių muzika“, ir Respublikiniame festivalyje-konkurse „Muzikinė mozaika“ bei akordeono skyriaus organizuotuose dar dviejuose koncertuose, ir tai dar ne viskas…

Kovo 14 dieną EMM salėje nuskambėjo jau tradiciniu tapęs koncertas „Konkursų belaukiant“. Mokytojos A. Merkienės organizuotame renginyje tarp 14 numerių koncertavo ne tik Elektrėnų meno mokyklos akordeonistai, bet ir prie jų prisijungusios jaunosios akordeonistės iš Vievio meno mokyklos (mokytoja S. Minkevičė). Renginį papuošė akordeonistų orkestras vadovaujamas mokytojos R. Matuliūkštytės.

O kovo 27 dieną jau Semeliškių gimnazijos salėje savo išmoktus kūrinėlius mokiniai demonstravo mokytojos R. Matuliūkštytės surengtame Velykiniame koncerte „Elektrėnai ir Semeliškės draugauja“. Šio margo muzikiniais garsais renginio metu pasirodė taip pat 14 atlikėjų, o skambėjo net 28 skirtingos pjesės. Mokinius koncertui ruošė mokytojos R. Matuliūkštytė ir A. Merkienė.